Eternellföreningen on yhdistys kaikille Flora kuorossa aiemmin laulaneille. Tärkein tehtävämme on tukea Flora-kuoroa taloudellisesti, mutta järjestämme myös omaa toimintaa, jotta me entiset Florat voimme pitää yhteyttä toisiimme myös Flora kuoron aikamme päätyttyä.

Olemme muun muassa järjestäneet tapaamisia, joissa on harjoiteltu uusia illanistujaislauluja. Käymme myös yhdessä Floran ja BD:n adventtikonserteissa ja sen jälkeen pidetään joulujuhla yhdessä BD:n tukiyhdistyksen Brahe Ärkedjäknarin kanssa. Eternell yhdistyksen kautta saat myös tärkeitä tietoja Flora kuoron tulevista konserteista ja vuosipäivistä.

Eternellerna tiedottavat tulevista tapahtumista sähköpostitse ja Facebook-ryhmän "Eterneller – tidigare sångare i Florakören vid Åbo Akademi” kautta.

Kuinka pääsen jäseneksi?
Jäseneksi liittyäksesi sinun tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostiosoitteeseen eternellforeningen(a)gmail.com, jotta saamme yhteystietosi ja maksaa jäsenmaksu, joka on 20 €/vuosi ja joka maksetaan yhdistyksen pankkitilille Ålandsbanken FI14 6601 0001 1481 88.

Vinkki: Maksamalla 200 €, sinusta tulee ikuinen jäsen, eikä sinun tarvitse muistaa toistuvia maksuja.

 Tervetuloa mukaan!